Sisustustaulut inspiroivat toimistossa

Monet tutkimukset ovat vuosien saatossa osoittaneet, kuinka tärkeää työympäristössä viihtyminen on työntekijän jaksamisen ja tuottavuuden kannalta. Niinkin yksinkertaisella asialla kuin sisustus on suuri vaikutus mielialaamme ja motivaatiotasoomme – toimimme paremmin silmäämme miellyttävässä ympäristössä. Ympäristö voi myös stimuloida mielikuvitusta ja luovuutta yleensä, mikä on monissa ammateissa työn laadun kannalta hyvinkin toivottavaa. Moni kuitenkin vierastaa yhä työtilansa tuunaamista siinä uskossa, että viihtyisän ympäristön luominen on välttämättä kallista. Tosiasiassa jo niinkin yksinkertaisella asialla kuin sisustustaulut voi saada aikaan suuria muutoksia tilassa kuin tilassa. Jatka lukemista saadaksesi vinkkejä työtilasi virkistämiseen tauluilla!

Toimiston inspiroivat sisustustaulut ovat halpa ja tehokas tapa tehdä työtilasta runsain mitoin entistä viihtyisämpi tila, joka lisää jaksamista ja yleistä hyvänolon tunnetta. Toimiston sisustusprosessi kannattaa aloittaa miettimällä, halutaanko sisustustaulujen esittävän jotakin tiettyä teemaa vai onko yleinen värimaailma itse aihetta tärkeämpää. Taulujen valintaan vaikuttaa myös varmasti se seikka, onko kyseessä kotitoimisto vai tila toimistorakennuksessa, johon on odotettavissa kenties asiakasvieraita. Kotitoimiston sisustuksessa vain taivas on rajana taulujen aiheiden suhteen, mutta jos odotat vieraita, saatat joutua pitäytymään ammattimaisissa ja neutraaleissa aiheissa. Jos satut kuitenkin olemaan luovalla alalla, sinun ei usein tarvitse rajoittaa itseäsi, sillä kaikki mikä inspiroi sinua ja kuvastaa persoonaasi on varmasti hyvästä.

Kun taulujen värimaailmasta ja teemasta on päästy selvyyteen, voidaan niiden etsiminen ja ostaminen vihdoin aloittaa. Jos sinulla on mielessäsi jokin tietty teema, kaikista helpointa on aloittaa etsintä koluamalla eri internetin verkkokauppoja. Näissä erikoistuneissa verkkokaupoissa on se hyvä puoli, että voit etsiä tauluja tarkoilla hakusanoilla, jolloin pystyt muutamalla klikkauksella katsastamaan koko tarjolla olevan valikoiman. Kun etsit tauluja netistä, voit selata myös suuria ulkomaisia verkkosivuja, jolloin sinulla on mahdollisuus löytää harvinaisempia helmiä kuin kotimaisista liikkeistä. Kaikki eivät kuitenkaan pidä ostosten tekemisestä netissä, sillä he haluavat esimerkiksi tarkastella tuotetta tarkemmin lähietäisyydeltä ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. Tällöin paras vaihtoehto on lähteä katsastamaan kotimaisten kivijalkaliikkeiden tarjonta. Kivijalkaliikkeiden vahvuus on siinä, että saat tuotteen heti haltuusi ja tarpeen vaatiessa voit helposti vaihtaa tai palauttaa haluamasi tuotteet.

Löytyykö sinun työtilastasi jo tunnelmaa piristäviä sisustustauluja? Jos ei, niin nyt on korkea aika tehdä toimistostasi entistä inspiroivampi ja viihtyisämpi! Lähde liikkeelle miettimällä, mitkä värit ja aiheet saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi ja motivoituneeksi, ja ryhdy sitten tuumasta toimeen. Viihtyisä toimisto ei ole loppupeleissä vain sinua varten, vaan se stimuloi myös muita tilassa vierailijoita.